Training voor Receptionisten

Training voor Receptionisten

Receptionisten zetten zich dagelijks in om de bezoekers en bellers een goed gevoel te geven! Jullie doen dit vol overgave en passie. Om je bewust te zijn van jouw eigen gedrag, jouw kracht én jouw valkuilen biedt Offiss, in samenwerking met Wauwkom, trainingen aan die volledig gericht zijn op Front Office personeel, jij dus 😉

Fatima van Alphen van Wauwkom geeft deze trainingen. Zij inspireert en enthousiasmeert! Fatima maakt haar deelnemers zich bewust van hun eigen tops en geeft direct tips op verschillende situaties die o.a. in rollenspellen en feed back rondes naar voren komen.

De training met de naam “Hoe Heurt Het Eigenlijk” zoomt in op de dagelijks praktijk. Een dag vol met tips, herkenning en plezier. Er wordt een spiegel voorgehouden én er worden onderling ervaringen gedeeld. Je leert van jezelf én van de andere deelnemers!

De training is gepland op donderdag 17 mei en 20 september 2018 van 09.00 tot 17.00 uur. De training vindt plaats aan de Hogehilweg 19 in Amsterdam. Uiteraard zijn een lekkere lunch, koffie en thee inbegrepen op deze dag!
Kom je ook? Meld je aan 🙂

Datum
Donderdag 17 mei en 20 september 2018

Duur
Een dag
Tijden: 09.00 – 17.00 uur

Prijs
€ 425,- excl. BTW

Aanmelden