Office Management

Management ondersteuning

Management ondersteuning in alle vormen. Van Office Manager tot Personal Assistant, Executive Assistant, Directiesecretaresse, Management Assistant of Afdelingssecretaresse. Offiss bemiddelt in functies waar alles draait om persoonlijke aandacht. Functies voor mensen waar Offiss van houdt.

Want mensen die aandacht kunnen geven aan een ander zijn goud waard voor elk bedrijf. Dat is onze overtuiging. Aandacht werkt. Van aandacht zie je mensen groeien. Van persoonlijke aandacht worden mensen blij en krijgen ze energie. En dat voel je. Altijd.

Management ondersteuning op elk niveau

Ben jij ook een kei in het geven van persoonlijk aandacht? In aandacht met oog voor detail? Bij het plannen van events, het organiseren van of notuleren tijdens vergaderingen of boardmeetings. Bij het ondersteunen van het management of het coördineren van projecten? Wij bieden uitdagende vacatures voor Management ondersteuning op elk niveau. Van Office Managers tot senior Executive Assistants.

Zit jouw ideale baan er niet bij? Laat ons via een open sollicitatie weten dat je open staat voor een nieuwe uitdaging. Of volg ons op Facebook en Linkedin. Daar posten we regelmatig onze nieuwste opdrachten.

Management ondersteuning nodig?

Bij Offiss houden we van persoonlijke aandacht. Niet zo gek dat we daar ook alert op zijn bij onze zoektocht naar een Secretaresse, Executive Assistant of Office Manager voor u. Benieuwd naar onze aanpak en onze kandidaten? We leren u graag kennen. Want wij willen ook alles weten van u, omdat we weten wat we willen. Dat de mensen die wij aanbevelen, precies op hun plek komen te zitten.

Persoonlijk contact

We maken altijd heel graag persoonlijk kennis. En leren u en uw organisatie met plezier kennen. Heeft u een aanvraag voor een Secretaresse, Executive Assistant, Office Manager of Directiesecretaresse. Of wilt u meer weten over wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Laat het ons vooral weten. We kijken uit naar uw telefoontje of mail!

Wij zijn:

Jasper van der Haar
 06 – 55 79 74 96
 jasper@offiss.nl
 linkedin profiel

Marieke Pluim-Verburg
  06 – 55 79 74 95
 marieke@offiss.nl
  linkedin profiel

Leuk weetje: Offiss is ook sterk in Front Office personeel. Wij plaatsen regelmatig ervaren telefonisten en receptionisten bij onze opdrachtgevers of nemen de receptie geheel of gedeeltelijk uit handen. En ook dit doen wij met veel succes en plezier!