Receptie uitbesteden

Outsourcing van uw receptie

Wilt u uw receptie uitbesteden? U bent niet de enige. We komen regelmatig bij opdrachtgevers die – diep in hun hart – de gehele receptie uit handen willen geven. Het lijkt ze heerlijk. Om van de planning af te zijn. Om de aansturing en begeleiding van de mensen over te dragen. Om zich te kunnen focussen op al hun andere taken. Wetende dat de receptie tot in de puntjes verzorgd wordt en de Telefonisten / Receptionisten én hun gasten in goede handen zijn.

Bij Offiss begrijpen we dit als geen ander. Omdat wij weten wat erbij komt kijken. En dat is – wil je het goed doen – inderdaad niet niks. In tegenstelling tot deze opdrachtgevers, vinden wij het juist heel leuk om dagelijks bezig te zijn met de receptie. We zijn er ook nog eens heel goed in. Althans, dat horen we van anderen. En vinden we stiekem zelf ook.

Outsourcing, hoe werkt het?

Stel, u herkent zich in bovenstaande. En u volgt, net als andere opdrachtgevers, uw hart. Dan besteedt u de volledige receptie aan ons uit. Dit betekent dat we het volgende voor u verzorgen:

  • De werving & selectie van (nieuwe) Receptiemedewerkers. Telefonisten en Receptionisten die bij uw organisatie passen. Zij kunnen bij u in dienst komen, of op uitzend- of detacheringsbasis bij u werken. Een mix kan natuurlijk ook.
  • Hoe dan ook: wij sturen het volledige receptie team voor u aan.
  • Geef maar hier die planning voor de bezetting van uw receptie! U bent verzekerd van de juiste bezetting zonder dat u zich daar persoonlijk druk om hoeft te maken.
  • Goed receptiewerk is echt een vak op zich. We bieden daarom trainingen voor Telefonisten / Receptionisten aan. Dit is een hoofdstuk apart. Letterlijk. Check daarom hier de mogelijkheden van trainingen.
  • Scripts voor een strak georganiseerde receptie

Gedeeltelijk uw receptie uitbesteden  | Op maat service

Gaat het volledige uitbesteden van uw receptie u iets te ver? Alle bovenstaande onderdelen kunnen wij ook los of in combinatie met elkaar voor u verzorgen. Dat scheelt toch weer! Alles is mogelijk. Afhankelijk van uw wensen en budget. Wij zijn flexibel.

Persoonlijk contact

Benieuwd naar onze aanpak bij uitbesteding van een of meerdere onderdelen van uw receptie en – niet geheel onbelangrijk – de bijbehorende kosten? We vertellen u er met plezier alles over. We zijn nu al enthousiast!

Bel Offiss