Telefoniste / Receptioniste

Alles over receptiewerk

Als Telefoniste / Receptioniste bij Offiss steel je dagelijks de show bij onze opdrachtgevers. Net als al onze collega´s. En dat is geen toeval. Want zij geloven, net als wij, in de kracht van persoonlijke aandacht.

Mensen die aandacht kunnen geven aan een ander zijn goud waard voor elk bedrijf. Dat is onze overtuiging. Want aandacht werkt. Van aandacht zie je mensen groeien. Van persoonlijke aandacht worden mensen blij en krijgen ze energie. En dat voel je. Altijd.

Werken als Telefoniste / Receptioniste

Is persoonlijke aandacht ook jouw kracht? Dan ben jij de Telefoniste/Receptioniste die bij ons past.

We bieden jou veel kansen. Leuke vacatures bij diverse opdrachtgevers. Open trainingen waarin we jouw basis bijspijkeren over het vak. Je leert alles over de telefoonetiquetten, klanttypes, jouw persoonlijke houding en het effect daarvan op anderen (ook handig om te weten als je niet aan het werk bent trouwens). Het zorgt voor mooie eye openers, zelfs voor de meest ervaren Telefoniste/ Receptioniste.

Aan het werk voor Offiss? Dan organiseren we voor jou, als lid van ons Front Office Team, regelmatig leuke activiteiten en uitjes. Je kunt ervaringen uitwisselen en vooral veel plezier hebben. Met elkaar en met ons natuurlijk!

Benieuwd welke banen we hebben voor Telefonisten / Receptionisten? Check snel onze openstaande vacatures. Op de hoogte blijven? Volg onze Facebook en Linkedin pagina´s. Daar posten we regelmatig nieuwe vacatures en handige tips en weetjes voor Telefonisten / Receptionisten.

Eigenschappen:

Naast de liefde voor persoonlijke aandacht, hebben onze Front Office collega’s het volgende bij voorkeur gemeen:

  • Ervaring als Telefoniste / Receptioniste
  • Minimaal een MBO diploma op zak (hoger mag natuurlijk ook)
  • Goed in Nederlands, zowel in woord als geschrift
  • Goede beheersing van MS Office (Word, Excel, Powerpoint en Outlook)
  • Zelfstandig
  • Natuurlijk servicegericht en gastvrij

Telefoniste / Receptioniste nodig?

De Telefonisten/Receptionisten binnen ons Front Offiss Team houden, net als wij, van persoonlijke aandacht. En dat merkt u als het goed is direct. Bent u op zoek naar een goede Telefoniste/Receptioniste, dan leren we u graag goed kennen. En dat is niet voor niets. We willen alles weten, omdat we weten wat we willen. Dat de mensen die wij aanbevelen, precies op hun plek komen te zitten.

Onze Telefonisten / Receptionisten hebben veel gemeen, maar gelukkig niet alles. Want juist de verschillen maken dat wij u als opdrachtgever echt kunnen helpen. Dat we die Receptioniste of dat Front Office Team kunnen voorstellen dat echt past. Bij uw organisatie, bij de taken die er liggen en de bij sfeer die er heerst. Denken wij dat de juiste Telefoniste of Receptioniste er nog niet bij zit? Dan zetten wij ons uitgebreide netwerk in om dit Front Office talent voor u te zoeken.

Front Office op maat

U kunt zelf kiezen op welke manier u de Telefoniste / Receptioniste wilt inzetten. Als vaste telefoniste of receptioniste? Dat kan! Wij verzorgen regelmatig de Werving & Selectie. Wilt u een redder in nood? We hebben een uitgebreide pool ambulante Telefonisten / Receptionisten. Liever op uitzend- of detacheringsbasis? Aan u de keuze. Of misschien wilt u de receptie gedeeltelijk of volledig uitbesteden. Front Office is ons specialisme. U bepaalt op welke manier.

Persoonlijk contact

We maken altijd heel graag persoonlijk kennis. En leren u en uw organisatie met plezier kennen. Heeft u een aanvraag voor een Telefoniste / Receptioniste of wilt u meer weten over wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Laat het ons vooral weten. We kijken uit naar uw telefoontje of mail!

Wij zijn:

Jasper van der Haar
 06 – 55 79 74 96
 jasper@offiss.nl
 linkedin profiel

Marieke Pluim-Verburg
  06 – 55 79 74 95
 marieke@offiss.nl
  linkedin profiel

Leuk weetje: Offiss is niet alleen sterk in Front Office personeel. Wij plaatsen regelmatig ervaren Office Managers, Secretaresses, Executive Assistants en P.A.’s bij onze opdrachtgevers. En ook dit doen wij met veel succes en plezier!